Aday ve Çalışan Deneyimi Zirvesi İzmir’de!
ADAY VE ÇALIŞAN DENEYİMİ ZİRVESİ
22 MART 2018 Mövenpick İzmir
Günümüzde çalışanlar, şirketlerin en değerli entelektüel sermayesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu yüzden şirketlerin başarılı olmasında, stratejik hedeflerine ulaşmada çalışanların verimliliği ve performansı büyük önem taşıyor. Şirketler yeteneklerin, yeteneklerse en iyi olduklarını düşündükleri şirketlerin peşinde… Bu döngü devam ederken de çalışan deneyimi ile karşılaşıyoruz. İyi bir çalışan deneyimine sahip şirketler potansiyel adaylar tarafından daha çekici hale gelmekte ve mevcut çalışanlarından da şirkette kalma sürelerini arttırmaktadır.
Bu zirvenin amacı; şirketlerin organizasyonel hedeflerini gerçekleştirecek yeteneklere ulaşıp, onları dâhil etmek ve bu süreçte çalışan deneyiminden faydalanarak çalışan bağlılığını sağlayacak süreç ve uygulamaları ele almaktır.
Çağın İnsan Kaynakları & Atalante Danışmanlık olarak 22 Mart 2018 tarihinde İzmir Mövenpick’te gerçekleştireceğimiz “Aday ve Çalışan Deneyimi Zirvesi“nde sizleri de aramızda görmek isteriz.
Zirve Konuşmacılarımız:
Ali Cevat Ünsal / Yeni Bir Oyun – Eğitim ve Oyunlaştırma Danışmanı
Güntulu Peker Pamuk / Sahibinden.com – İş Destek Genel Müdür Yardımcısı
Lale Serin / Yıldız Holding – İnsan Kaynakları Müdürü
Oğulcan Alpsan / General Electric – Ücretlendirme ve Yan Haklar Müdürü
Ömer Can / Ogoo Digital – Kurucu Ortak
Özcan Şakır / Ogoo Digital – Kurucu Ortak
Pınar Yarar / 4C1H – Kurucu & İletişim Projeleri Tasarımcısı
Serap Manisalı / İnci Holding – İnsan Kaynakları Müdürü
Ufuk Özdemir / Posco Assan TST – İş Destek Birimleri Genel Müdür Yardımcısı
Zirve programı hakkında bilgi almak ve kayıt olmak için tıklayınız.
Yorum Yok